Reforma d'habitatge a Ciutadella

Amb un elegant gir de disseny, la cuina es trasllada al cor de la llar, fusionant-se amb l’habitació principal per crear un espai obert i lluminós que respira les impressionants vistes de la badia de Ciutadella. Aquesta transformació no només amplia la sensació d’amplitud, sinó que també convida a una connexió harmònica entre la vida interior i la bellesa exterior del paisatge mediterrani.

La paleta de colors escollida per Virgínia Barber, dissenyadora d’interiors, es basa en tons neutres i clars, com un llenç en blanc que ressalta les línies netes dels mobles i l’espectacular panorama. Aquesta sobrietat cromàtica permet que la llum natural inundi l’habitació, banyant cada racó amb una calidesa acollidora.

Els elements del mobiliari, curosament seleccionats pel reconegut interiorista, destaquen pel seu disseny minimalista i funcional. Cada peça s’integra perfectament en el conjunt, creant un ambient serè i sofisticat alhora. L’atenció al detall es reflecteix en els acabats impecables i la distribució intel·ligent de l’espai, que optimitza cada metre quadrat sense renunciar a l’elegància.

El resultat final és una simfonia d’espai, llum i bon gust, on la cuina esdevé l’epicentre de la vida familiar, convidant-vos a compartir moments inoblidables mentre gaudiu de la bellesa incomparable del port de Ciutadella. Un espai únic que reinterpreta el concepte de llar, fusionant el funcional amb l’estètica en un homenatge al Mediterrani.