L'habitatge és el resultat de la recerca de noves maneres d'habitar, paisatge, sistemes constructius, innovació en els materials, noves tecnologies i energies alternatives.

Emergint subtilment del terra, aquest habitatge es presenta com un cos cúbic que allotja dos nivells de vida acuradament dissenyats per al confort i la connexió amb l’entorn natural. La planta baixa, semisubmergida, ofereix un refugi íntim que convida a la tranquil·litat i la concentració. Aquí, un estudi, una biblioteca i una zona de jocs conviden a la creativitat, l’aprenentatge i la diversió, mentre que dos dormitoris i un bany asseguren el descans i la privadesa. Completant aquest nivell, es troben els serveis i les instal·lacions, un pati que banya de llum l’espai i un accés independent.

La planta superior, accessible per una passarel·la elegant, es converteix en el cor social de l’habitatge. La cuina, un bany i un dormitori s’integren en un ambient diàfan i lluminós, gràcies a amplis finestrals que emmarquen vistes panoràmiques del jardí. La cuina convida a la creació culinària i a compartir moments a família, mentre que estar, amb la seva acollidora xemeneia, es converteix en l’escenari perfecte per a la relaxació i el lleure. El dormitori principal, un oasi de pau, ofereix un espai per al descans i la desconnexió.

La planta baixa, fragmentada en tres mòduls segons la façana, aprofita al màxim la llum natural. L’espai que sobresurt del terra està envidriat, permetent que la llum es filtri de manera creuada, banyant totes les estances d’una càlida il·luminació natural. Un pati anglès connecta el semisoterrani amb l’exterior, creant una fluida transició entre l’interior i l’exterior. Les finestres corregudes reforcen aquesta connexió visual, permetent gaudir del verd del jardí des de qualsevol punt de la planta baixa.