L'edifici va ser construït el 1930

Al vibrant cor de la ciutat, on la història s’entrellaça amb la vida quotidiana, hi ha un tresor amagat: un edifici singular ubicat a la vorera exterior de la Contramurada, davant de la plaça d’Artrutx. Envoltat d’una arquitectura rica en detalls, amb façanes amples i ben ornamentades que tenen patis del darrere plens d’encant, aquest enclavament immillorable guarda un potencial únic per convertir-se en un oasi urbà de luxe.

Des dels inicis, aquest edifici ha estat la llar de famílies que han teixit la vida del barri. Els seus murs han acollit històries, somnis i vivències, i han impregnat cada racó d’una atmosfera càlida i acollidora. Ara, amb el pas del temps, sorgeix l’oportunitat de reimaginar-ne el llegat, transformant-lo en un hotel d’interior que conservi la seva essència i l’enriqueixi amb un nou capítol de sofisticació i exclusivitat.

Un viatge a través del temps

En travessar el llindar d’aquest hotel, els clients s’embarcaran en un viatge a través del temps. L’arquitectura original, restaurada amb cura, revelarà la bellesa atemporal de la construcció, amb els seus elements històrics integrats harmoniosament en un disseny interior modern i elegant. Cada habitació serà un refugi únic, on el passat i el present es fusionen per crear una experiència sensorial inigualable.

Un oasi de pau al cor de la ciutat

Tot i la seva ubicació central, aquest hotel oferirà un recés de pau i tranquil·litat. Els patis del darrere, en altre temps espais privats dels habitatges, es transformaran en oasi verd on els hostes podran relaxar-se i gaudir de l’aire lliure. El so de l’enrenou urbà s’esvairà entre el xiuxiueig de les fulles i el cant dels ocells, creant un ambient de serenitat absoluta.

Un destí per a sibarites

L’experiència en aquest hotel no es limitarà a l’allotjament. Els clients poden gaudir d’una gastronomia exquisida al restaurant de l’hotel, que ofereix una moderna reinterpretació de la cuina tradicional de la regió. A més, podreu gaudir d’un bar elegant i acollidor, perfecte per prendre un còctel o conversar amb amics.

Un lloc per connectar i crear

Aquest hotel serà més que un lloc per allotjar-se; serà un espai per connectar amb la història, la cultura i la vida local. S’organitzaran esdeveniments i activitats que us permetran submergir-vos en l’essència de la ciutat, des de visites guiades a llocs emblemàtics fins a tallers d’artesania local.

Un llegat reimaginat

La remodelació d’aquest edifici significarà no només la creació d’un hotel de luxe, sinó també la preservació d’un patrimoni històric i cultural inavaluable. En reimaginar el seu llegat, aquest projecte contribuirà a revitalitzar el barri i convertir-lo en una destinació encara més atractiva per als viatgers que busquen experiències úniques i autèntiques.

Aquest hotel d’interior serà un oasi urbà al cor de la història, un lloc on el passat i el present es fusionen per crear una experiència de luxe i exclusivitat sense igual. Una destinació perfecta per a aquells que busquen no només un lloc per allotjar-s’hi, sinó un viatge sensorial i cultural que els permeti descobrir l’essència de la ciutat.

La transformació

El projecte proposa un canvi d’ús de tot l’edifici a hotel d’interior. Com a concepte general, s’ha respectat l’estructura de l’edifici i la disposició de les habitacions.
S’ha intentat que totes les habitacions disposin d’un petit espai privat exterior, molt agraït pels visitants de l’hotel.