reforma de locales comerciales

Quines coses tenir en compte en la reforma de locals comercials

Per què plantejar-nos la reforma de locals comercials

La reforma de locals comercials ha demostrat ser sempre recomanable per a les empreses. No sols un nou aspecte brillant i respectable atreu als clients, sinó que també augmentarà la felicitat i el plaer del teu personal, la qual cosa finalment pot impulsar l’èxit d’una empresa.

Fins i tot si la teva empresa comercial sembla simplement bé, és el moment de portar-lo al següent nivell. Especialment amb totes les modificacions que han estat ocorrent al nostre al voltant a causa de la pandèmia en curs, no hi ha millor moment per a tenir el teu lloc de treball renovat i donar la benvinguda al seu personal amb energia nova i d’alta qualitat.

reforma de locals comercials

Projectes de renovació comercial

Un projecte de renovació de locals comercials inclou la restauració, la reparació i el redissenyo d’una estructura. D’aquesta manera la renovació comercial pot implicar la reparació, la funció d’un espai o la inclusió virtual d’un encant addicional en el disseny de l’edifici.

A més, pot adoptar moltes formes, com repintar les parets, actualitzar el sistema elèctric, redissenyar els sòls, canviar els equips històrics del lloc de treball, actualitzar els sistemes de calefacció, ventilació i aire condicionat, etc.

I aquestes són només alguns dels avantatges…

Reforma vivenda unifamiliar

Major eficiència energètica en el teu projecte de renovació de locals comercials

Els pagaments de les factures d’energia tendeixen a ser el 50-60% de les despeses del lloc de treball. Per això, la majoria dels propietaris d’empreses busquen limitar el seu consum i, per tant, els seus costos d’electricitat.

Per tant, si afegeixes al teu pla de renovació alguns dissenys energèticament eficients i respectuosos amb el medi ambient, limitaràs en gran manera les teves factures d’electricitat, gas i aigua.

Alguns aspectes freqüents tendents a minimitzar el consum d’energia, poden incloure:

  • Instal·lar sistemes de calefacció, ventilació i aire condicionat energèticament eficients
  • Realització de millores en el seu sistema actual de HVAC* com l’aïllament o el canvi de conductes per a detenir les fugides d’aire.
  • Instal·lar termòstats programables
  • Substitució dels llums actuals per nous llums LED respectuoses amb el medi ambient
  • Substituir les finestres antigues per finestres de doble o triple cristall
reforma de locals comercials

La implementació d’aquestes opcions no contaminants en el redissenyo del teu local comercial pot ajudar-te a reduir la teva tarifa anual d’electricitat fins a un 30-40%.

La reforma de locals comercials augmentarà el tràfic al teu negoci

A part de comptar amb un producte excel·lent i un servei d’atenció al client brillant, una forma pràctica d’atreure a nous clients és disposar d’un espai comercial modern i acollidor.

Quan les persones surten de compres, solen passejar i habitualment fan alguna cosa més que simplement comprar uns quants productes. Opten per donar un cop d’ull i veure el que ofereixen els diferents fabricadors. No obstant això, si alguna cosa sobre la forma o l’interior de l’edifici els desanima, optaran per abandonar el negoci tan aviat com sigui possible. Per tant, això pot perjudicar notablement les empreses i a la seva imatge en general.

reforma de locals comercials

D’altra banda, la renovació d’un local comercial desperta l’interès de la gent pròxima i genera interès i curiositat.

Un local modern i en bones condicions no sols atraurà a consumidors addicionals, sinó que a més ajudarà a fidelitzar a la seva clientela actual.

Millorar el rendiment dels empleats

La teva empresa comercial no ha de centrar-se únicament en els teus clients; el teu personal és igual d’important si prefereixes que la teva empresa destaqui en el mercat.

El rendiment del personal afecta de manera sensible a la productivitat del teu projecte. Per tant, és essencial que t’ocupis del benestar i la felicitat de l@s trabajador@s.

Tenir el color adequat en la paret, un espai de treball agradable, o sales dissenyades responent a les necessitats ajuda a tenir un dia de treball extra productiu i una convivència harmònica.

plans de construcció

Crear un ús més eficient de l’espai a l’hora de programar la reforma de locals comercials

La renovació d’una un local comercial pot ajudar a millorar l’eficàcia i a proporcionar la quantitat adequada d’espai al personal i als clients perquè facin les seves tasques amb major eficiència i comoditat.

Arquitectura Sustentable i Sostenible

A més, és una bona manera de desembussar les seves àrees i convertir-les en dissenys viables més frescos i espaiosos. Els dissenys dels comerços han d’ajudar també a maximitzar la interacció dels empleats.

Per tant, tant si desitges un espai comercial addicional com si desitges reutilitzar-ho, hauries de plantejar-te dissenyar la renovació per a millorar l’eficàcia de la teva empresa.