remodelación de una casa

Remodelació d’una Casa

Per què hauria de pensar en la remodelació d’una casa a Menorca?

Si planeges la remodelació d’una casa, o més pròpiament de la teva, és important tenir un pla abans de començar.

Hi ha moltes coses a considerar, com el pressupost, la línia de temps i l’estil. És important prendre’s el seu temps en decidir quina part de la casa desitges remodelar, ja que pot ser difícil o costós corregir els errors una vegada que ocorren.

Quines coses tenir en compte per a aprofitar al màxim els espais petits a la teva casa

Remodelació d'una casa

El primer a tenir en compte és la funció de l’espai. Això dictarà el que pots i no pots fer amb l’espai. Per exemple, un dormitori petit ha d’usar-se per a dormir i no com un lloc per a passar l’estona.

El següent que ha de pensar és quant el necessites. Si només necessita un espai petit per a l’emmagatzematge, llavors realment no importa com es vegi, però si desitja aprofitar l’espai, hi ha moltes coses que es poden fer amb ell.

Quan construir i quan fer la remodelació d’una casa?

Quan estàs construint una casa, necessites un disseny que sigui perfecte per a l’espai i les teves necessitats.

Per tant, si estàs buscant agregar metres quadrats o actualitzar el disseny per a satisfer les teves necessitats, llavors la remodelació de la casa podria ser el camí a seguir.

Beneficis de la remodelació d’una casa:

Un dels errors més comuns que cometen els propietaris d’habitatges és no prendre’s el temps per a pensar a remodelar la seva casa.

Remodelar la llar pot ajudar-te a estalviar diners en les factures d’energia i mantenir la seva casa actualitzada i moderna.

No obstant això, es necessita molta recerca, planificació i treball perquè un projecte de remodelació es realitzi amb èxit.

Com triar el sòl adequat per a la teva llar

Mobles multifuncionals en una remodelació d'una casa

El sòl és un dels aspectes més importants de la teva llar. Pot fer o desfer l’aparença de tot l’espai. El tipus de pis que triï dependrà de molts factors, inclòs el seu pressupost, estil de vida i el tipus de pis que desitges.

El primer pas per a decidir quin tipus de pis instal·lar és decidir sobre un pressupost. Així, podràs trobar opcions assequibles per a tots els tipus diferents si estàs disposat a prendre dreceres o triar un material menys costós.

Com aprofitar el mobiliari multifuncional en la reforma de la teva casa

Els dissenyadors han ideat diverses maneres d’usar mobles multifuncionals per a aconseguir un espai habitable més eficient i organitzat.

Remodelació d'una casa

La primera forma és utilitzant aquests mobles com a unitats d’emmagatzematge. Aquestes peces generalment estan dissenyades amb un concepte obert i es poden usar per a emmagatzemar qualsevol cosa, des de roba fins a llibres.

Què s’entén per mobiliari multifuncional?

Els mobles multifuncionals són mobles que es poden utilitzar per a una varietat de propòsits. Per exemple, una taula de cafè pot funcionar com una taula auxiliar, una superfície per a col·locar begudes i un reposapeus.

Un dels mobles multifuncionals més populars és el llit Murphy. En general, un llit Murphy es construeix en la paret i es plega contra ella quan no s’usa, la qual cosa estalvia espai.

Quines coses tenir en compte per a reformar una casa petita?

remodelació d'una casa

Quan reformaràs una casa petita, cal tenir en compte moltes coses. Pots dividir l’espai existent en habitacions més petites i utilitzar-les per a diferents propòsits.

Si no estàs segur/a de quines coses tenir en compte a l’hora de reformar una casa petita, esperem que aquestes idees sobre t’ajudin a iniciar el procés de remodelació de la teva llar.

La distribució d’espais compartits en la reforma d’una casa

remodelació d'una casa

Hi ha tres tipus d’espais en una casa que es poden compartir. Són la sala d’estar, la cuina i el bany. Aquests són els espais més comuns per a compartir en una casa perquè tenen un o més electrodomèstics que necessiten ser compartits amb altres membres de la llar.

Els beneficis de reformar una casa

A l’hora de reformar una casa, els beneficis són molts. Una renovació de la llar pot augmentar el valor de la teva llar i fer-lo més atractiu per als compradors potencials.

remodelació d'una casa

Una renovació de la llar també pot brindar-te l’oportunitat d’agregar característiques que sempre has volgut tenir a la teva casa, però que mai abans havies tingut l’oportunitat de fer-ho.

Finalment, les renovacions són una bona manera d’obtenir un espai addicional per a viure sense haver de mudar-se i comprar o llogar una altra propietat.