Reforma vivienda unifamiliar

Reforma habitatge unifamiliar

Què considerar a l’hora de reformar un habitatge unifamiliar

Actualment molta gent està buscant una nova llar, si ets un d’ells, hauries de considerar la reforma habitatge unifamiliar en lloc de comprar una nova o mudar-te… Avui et comentem algunes coses a considerar en renovar una casa unifamiliar:

1) Coneix el teu pressupost abans de començar la reforma del teu habitatge

Abans d’embarcar-te en una renovació de la llar, és important tenir una idea clara del seu pressupost. Alguns projectes són més cars que uns altres, i és millor saber en què t’estàs ficant abans de començar a gastar.

3) Analitzar l’estat de la casa i decidir el que cal fer abans de reformar-la.

Per a prendre una decisió sobre el que cal fer abans de reformar una casa, primer cal mirar l’estat de la casa i identificar les reparacions necessàries que cal fer.

4) Conèixer l’ús del sòl i les lleis locals de zonificació.

5) Buscar a un arquitecte o dissenyador adequat per a la mena d’emprenedoria.

Què és la reforma integral d’un habitatge?

Una reforma integral d’un habitatge és el procés de reformar o reconstruir un habitatge sencer. Això pot fer-ho el propietari, amb l’ajuda de professionals, o una empresa professional.

El procés generalment comença amb una intercanvi d’idees entre el client i l’arquitecte / dissenyador sobre el que s’ha de fer. Després, l’arquitecte crearà un pla per al projecte i li ho presentarà al client. Després d’això, el treball de construcció pot començar i durar mesos o anys.

Els 6 principals errors de remodelació de la llar que ha d’evitar

Reforma habitatge unifamiliar

Les millores per a la llar són una inversió a llarg termini que poden brindar-te una gran alegria i satisfacció per a tu i la teva família. No obstant això, també pot ser un error costós si no es fa bé.

Els següents són els sis errors més freqüents que cometen les persones quan estan remodelant la seva llar:

1. Falta de planificació i pressupost.

2. Ignorar les necessitats dels membres de la teva família.

3. Centrar-se en l’estètica més que en la funció.

4. Contractar un contractista o dissenyador no qualificat.

5. No estar involucrat en el procés de principi a fi.

6. Falta de manteniment del seu nou espai.

https://getsezaid.com/arquitectura-sustentable-i-sostenible//

Quant temps es triga a fer una reforma habitatge unifamiliar?

No és fàcil estimar el temps que es trigarà a fer una reforma integral d’un habitatge. Els costos i la durada del projecte depenen de molts factors, com la grandària de la casa, la ubicació, l’estat actual i el que s’ha de fer.

Una renovació integral típica de la llar pot portar des d’unes poques setmanes fins a mesos. Tot depèn de la grandària de la teva casa i del que calgui fer.

Com triar els materials per a la reforma del nostre habitatge unifamiliar?

Reforma habitatge unifamiliar

Triar quins materials utilitzar per a la reforma de la nostra casa no és tasca senzilla. Necessitem tenir en compte molts factors, com el pressupost, l’estil de la casa i les nostres preferències personals.

Els materials es poden classificar com a conductors o aïllants. Els conductors, com el metall i l’electricitat, estan dissenyats per a permetre que els corrents elèctrics flueixin a través d’ells. Els aïlladors com el cautxú i el vidre estan dissenyats per a evitar que els corrents elèctrics flueixin a través d’ells.

Quines llicències d’obres són necessàries per a una reforma integral d’un habitatge a Espanya?

Per a reformar un habitatge a Espanya és necessari obtenir els següents permisos d’obra:

  • Permís d’obra per a la construcció de nous edificis o per a la modificació d’edificis existents.
  • Permís d’obra per a la demolició d’edificis.
  • Llicència d’obra per canvi d’ús d’un edifici.
  • Permís d’obra per a canvis en la posició i dimensions d’un edifici.
  • Permís de construcció per a noves construccions o reformes dins d’una àrea protegida (per exemple, centre històric).
Reforma habitatge unifamiliar

L’increment de la reforma integral de l’habitatge unifamiliar en l’era COVID-19

Per a resoldre la crisi de l’habitatge, hem de canviar la nostra mentalitat i començar a pensar en les cases com a llars. Aquesta no és una idea nova, ja que ha existit durant molt de temps. Però en els últims anys, la reforma d’habitatges unifamiliars ha crescut en popularitat i importància. Això es deu a l’epidèmia COVID-19 que ha provocat que moltes famílies hagin decidit reformar de manera integral les seves llars en lloc de mudar-se a un altre.

El teletreball, o treballar des d’una ubicació remota, s’està tornant cada vegada més popular a les cases unifamiliars. Quan les persones treballen de manera remota, poden passar més temps amb les seves famílies i evitar llargs viatges al treball.

Internet ha jugat un paper clau en el canvi de la força laboral dels espais d’oficina tradicionals al teletreball. S’ha tornat més comú que els ocupadors ofereixin horaris de treball flexibles i permetin que els treballadors treballin de manera remota.

Per això, la posada en marxa d’una oficina a casa és un dels aspectes més significatius quan parlem de millorar habitatges unifamiliars. Solem treballar des de casa, i per això volem fer-ho bé.