reformar un hotel

Acostaments creatius en la reforma d’un hotel

Introducció: Mantenir un hotel en perfecte estat no sempre és fàcil.

A més del desgast normal per l’ús habitual i el pas del temps, també cal tenir en compte aquesta alta competència i la creixent demanda. En cas contrari, ens quedarem sense clients que vulguin visitar-ho. Amb aquesta fi, en aquesta publicació del nostre blog et comentem algunes formes en les quals la nova reforma beneficiarà al teu negoci.

Quines coses cal tenir en compte a l’hora de reformar un d’hotel?

reformar un hotel

A l’hora de reformar un hotel deuríem que tenir en compte els següents punts:

  • La grandària de l’hotel: petits (de menys e 100 habitacions, grans de més de 300, etc.)
  • La ubicació de l’hotel: muntanya, costa, carretera o ciutat
  • Quina categoria de serveis ofereix: popular, intermedi, de luxe, etc.
  • La forma de producció: ofereix els seus serveis de manera ininterrompuda o bé de temporada.

Quan s’hauria de considerar reformar un hotel

Emprendre la renovació d’un hotel és sens dubte un gran projecte. Per això és important considerar quins avantatges podem esperar obtenir abans de prendre la decisió.

– L’hotel es pot actualitzar i modernitzar amb nova tecnologia.

– L’edifici es veurà millor que abans.

– Sovint existeixen incentius fiscals per a la renovació d’edificis antics.

– Les renovacions poden conduir a majors taxes d’ocupació, majors taxes de satisfacció del client i menors taxes de rotació d’empleats.

Aquí et comptem la nostra pròpia experiència en la remodelació que vam fer de l’Hotel Sodium, una construcció originària en els anys 30.

Optimització dels espais en la reformar un hotel

reformar un hotel

El vestíbul de l’hotel i l’espai que es mostra al client és una part molt important de la instal·lació. Els llocs amb bons espais poden tenir més clients, per la qual cosa és important optimitzar l’espai per a fer-lo més atractiu.

Per exemple, si hi ha molts seients per a convidats i taules per a menjar, això atraurà a més persones. Hi ha moltes maneres de fer que l’espai sigui més atractiu.

Per exemple, podria haver-hi una petita botiga en el primer pis que vengui coses com a records i regals. També podria haver-hi plantes i flors en àrees on les persones puguin asseure’s. Això pot fer que l’espai sembli més agradable i acollidor per als convidats.

Millores en la sostenibilitat en la reforma d’un hotel

En una reforma i restauració d’un hotel, és necessari crear espais perquè la sostenibilitat se sumi a tots els nivells. A més, encara que al principi és necessària una certa inversió financera, els estalvis a llarg termini d’un hotel sostenible són grans.

reformar un hotel

La primera àrea és l’eficiència energètica. L’eficiència energètica es pot millorar mitjançant l’ús de fonts d’energia renovables, com l’energia solar i l’energia geotèrmica. Això conduirà a menors emissions de carboni perquè no produeix diòxid de carboni o altres gasos d’efecte d’hivernacle que causen l’escalfament global quan es cremen com a combustible.

La segona àrea és la conservació de l’aigua. La conservació de l’aigua es pot millorar mitjançant la instal·lació d’accessoris que estalvien aigua en les instal·lacions com els banys, la cuina i la bugaderia.

Com pressupostar i administrar el cost de la renovació del seu hotel

La renovació d’un hotel pot ser una inversió costosa i és important pressupostar en conseqüència. El primer pas en la planificació d’un pressupost és determinar el cost total del projecte i després dividir-lo en fases.

El següent pas és estimar el cost de cada fase, la qual cosa es pot fer observant els costos de materials i mà d’obra. També és important considerar qualsevol permís o altres tarifes que hagin de pagar-se. Una vegada que es calculin totes aquestes despeses, tindrà una bona idea de quants diners necessitarà per al seu projecte.

reformar un hotel

El disseny és sempre important

El disseny és un aspecte fonamental a l’hora d’emprendre la renovació d’un hotel. Els dissenyadors i arquitectes solem passar dies, setmanes i mesos treballant en el disseny, la combinació de colors i altres elements estètics d’un projecte d’aquest tipus.

Los propietarios hoteleros también saben perfectamente que necesitan invertir en diseño para atraer nuevos clientes. Para ése fin, siempre están buscando formas de diferenciarse de la competencia al ofrecer diseños únicos que atraigan a nichos de mercado u ofrezcan diferentes comodidades que no se ven en la mayoría de los hoteles.

Reforma Vivienda Unifamiliar

Considera el vecindario y los alrededores en la renovación de un hotel

Els hotels sempre han format part del teixit de la ciutat. Són un lloc perquè la gent es reuneixi, socialitzi i celebri. Els hotels també són un lloc perquè persones que no es coneixen es reuneixin i es coneguin. Amb la volta a la normalitat del turisme després de la pandèmia del Covid 19, els hotels són llocs de trobada i on es fan negocis.

Amb el pas del temps, els hotels han anat canviant amb els temps i amb el seu entorn. Va haver-hi un temps en què la gent no volia estar en un hotel antic o que semblava haver estat construït fa molts anys.

Avui dia això ha canviat i existeix un major interès a preservar les propietats patrimonials sense deixar d’actualitzar-les amb les comoditats i necessitats modernes. Això ha portat a molts hotelers de tot el món a plantejar-se com poden renovar el seu negoci.

Conclusió: què fer perquè el teu hotel sigui més popular després de la renovació

reformar un hotel

El primer que hauries de fer després de renovar el teu hotel és assegurar-se que tot el treball estigui fet i que la renovació estigui completa. Això inclou revisar totes les habitacions, banys, passadissos i altres espais públics estiguin llestos per al començament de l’activitat.

També és necessari comprovar que tot estigui en el seu lloc i que no hi hagi danys o coses fora de lloc. A continuació, hauries d’anunciar el teu hotel recentment renovat en la pàgina web, les xarxes socials i altres canals.

També has d’explicar-li a la gent com ha millorat el teu hotel amb la renovació i quines són les novetats perquè vulguin tornar a visitar-lo.